New in: Cleansing lotion and soothing cream



I am someone who likes to try new products and to take care of their skin. However, stress and irregular nutrition can disrupt my plans for a glorious pure skin. Given the fact that there are pimples on my face lately, I had to do something. First I made the decision to drink more water daily and avoid the consumption of sugar (which is very difficult for me), but in order to see the results in a shorter period of time, I have consulted with a pharmacist from Lilly Drogerie who recommended me these two products-VZK face cleansing lotion for problematic skin and VZK soothing cream for problematic skin. Both products were produced in Serbia.It is applied once or twice a day, after washing the face. I apply it on a cotton pad and clean face with it. This is an alcoholic lotion so it has a strong smell, but luckily quickly evaporates. The manufacturer says that regular use efficiently removes open blackheads, refine the skin's surface, in combination with the already mentioned cream, helps in the treatment of acne. I have been using it for two weeks and I see an improvement. The last traces of makeup and impurities disappear with him. However, the cream I use in combination with it does not work just as well. I apply it only to acne, that is, to problematic parts. It works very slowly, and after the patch disappears, it leaves me a reddish trail that disappears after a while. I'll try several more times to apply it so I may change the impression over time, but for now I'm not thrilled.
_________________________________________________________

Ja sam neko ko voli da isprobava nove proizvode i da brine o svojoj koži. Međutim, stres i nepravilna ishrana mogu poremetiti moje planove o besprekorno čistoj koži kao sa reklame. S obzirom na to da mi se u poslednje vreme pojavljuju bubuljice na licu, morala sam nešto da preduzmem. Prvo sam donela odluku kako ću piti više vode dnevno i izbegavati konzumiranje šećera (što je jako teško za mene), ali kako bih u što kraćem vremenskom periodu uočila rezultate, posavetovala sam se sa farmaceutom iz Lilija koja mi je preporučila upravo ova dva proizvoda.  Radi se o losionu za čišćenje lica za problematičnu kožu i kremi za problematičnu kožu. Oba proizvoda su proizvedena u Srbiji. Nanose je jednom do dva puta dnevno na kožu. Pre svega umijem kožu lica mlakom vodom, zatim na tufer nanesem losion i blagim potezima čistim lice. Ovo je alkoholni losion tako da ima jak miris, ali sreća pa jako brzo ispari. Proizvođač kaže da redovnom upotrebom efikasno uklanja otvorene mitisere, rafinira površinu kože, a u kombinaciji sa već navedenom kremom, pomaže u tretmanu akni. Ja ga koristim već dve nedelje i vidi se poboljšanje. I poslednji tragovi šminke i nečistoća nestaju sa njim. Međutim, krema koju koristim u kombinaciji sa njim ne deluje jednako dobro. Nanosim je samo na akne, tj. problematična mesta. Za razliku od sličnih, ne sasuši se. Jako sporo deluje i nakon što bubuljica nestane ostavi mi crvenkasti trag koji nakon nekog vremena nestane. Probaću još par puta da je nanesem pa ću možda vremenom promeniti utisak, ali za sada nisam oduševljena. 




Face cleansing lotion- here
Soothing cream- here

If you know of any products which can help me and are very effective write to me in the comments or on Twitter.

Ukoliko znate neke prozvode koji mi mogu pomoći i koji su veoma efikasni pišite mi u komentarima ili na twitteru.  

Until next time, 
Nevena 

Коментари

  1. Ja i losion i kremu koristim vec par meseci i slazem se da je losion definitivno bolji. Krema mi je iskreno jako izmastila predeo oko nosa, tako da sam vremenom prestala sa njom i presaltovala se na drugu koja mi vise odgovara, ali sam nastavila sa losionom. I videlo se poboljsanje, jako mi se dopao, iako sada isprobavam nesto drugo. Ali drago mi je da sam naletela na post o njemu, sudeci da sam ga kupila potpuno na svoju ruku, bez da procitam bilo sta o njemu prvo. Super post, stvano <33 Zapratila sam te <3

    Volela bih da pogledas moj blog, ako imas vremena ---------
    http://mellowcent.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. So nice and interesting product, look really useful!
    Amazing review, like it.

    Visit my blog, Maleficent

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови